Sistemul de facoemulsificare TRISONIC

Sistemul de facoemulsificare TRISONIC
Vorbeste acum
Detalii produs

Model: TRISONIC

US FDA aprobat

Fabricat în SUA, de către MTP Inc


A evidentia:

• Cost scăzut
• Accesorii reutilizabile
• Fabricat in USA
• Ultrasunete avansate de mare putere
• Pompă peristaltică cu pulsare redusă
• Vitrectomie încorporată și cauțiune
• Ecran tactil color LCD de 12,1 "

• Controale ușor de utilizat

Specificație:

Origine Fabricat in USA
Greutate Portabil, Greutate ușoară
Ecran 12,1 "Ecran tactil
Voce: da
Memorie: 24 de programe de utilizator 24 de programe de utilizator
Mod de operare SUA, IA, Vitrectomie, Diatermie
Frecvență 40kHz
Constructie Titan
mod Modul continuu al SUA, modul Pulse din SUA, modul Burst US, modul US Micro
Tip de aspirație Peristaltic, Peristaltic
Maxim de vid 500 mmHg
Rata de debit maxim 50cc / min
Tubing Casetă rapidă și ușoară de încărcare
Vitrectomie anterioară Single Cut, 60-700 bucăți / Min
Tip compresor Intern
Funcții multiple da
Picior programabil da
Motorizat polul IV facultativPackge include:

Pachet consola M3000, Piesa de mana din SUA, Piesa de mana IA, Asp Tip .3mm, Tip Asp .3mm 45 grade, Vitrector, US Tip Pack, Forceps, Cord (Cautery)


Caracteristici și Beneficii:

Funcționată, ușor de utilizat: Concepută ergonomic pentru o operare ușoară, cu afișaje mari, ușor de citit. Consola este extrem de simplă pentru a funcționa. Nici o programare, nici o expunere complexă, nici o așteptare, nici o confuzie.


Continuu Emulsificare automată:
Cea mai avansată ultrasonică de mare putere disponibilă poate emulsifica toate nucleele de la cele mai mici la cele mai dificile. Circuitele de autotuning continuu dau chirurgului cataractei un control superior la toate nivelele de putere și densitățile nucleului. U / S Pulse și U / S Modurile rece oferă o flexibilitate suplimentară.


Piesa de mana All-Titanium Phaco:
Construit integral din metalul chirurgical final, această piesă de mana phaco nu va coroda. Cu mult mai bine decât oțelul inoxidabil, titanul oprește complet posibilitatea coroziunii. Ușoare și practic indestructibile, confortul și simțul acestui phacohandpiece sunt de neegalat de oricare alta.

Hi-Performance Foot Pedal:
Pedalierul multifuncțional cu feedback tactil oferă un control proporțional precis. Construcția turnată din aluminiu și cablul blindat din poliuretan fac acest picior durabil, dar mic și ușor.


Irigare avansată și aspirație:
Pompa cu pulsație redusă, cu șase role peristaltice, conferă chirurgului cataractei control complet al debitului de aspirație și de aspirație, precum și libertatea de a se scufunda în camera anterioară. Tonurile sonore multiple transmit starea sistemului în mod continuu. Vacuumul este complet reglabil, oferind un vid sigur și adecvat pentru cele mai recente tehnici phaco.


Built-in Vitrectomy și Cautery:
Un compresor de aer intern elimină conexiunea la o sursă externă de aer pentru vitrectomie. Viteza de tăiere este reglabilă pe o gamă largă, inclusiv o setare cu o singură tăiere pentru foarfecele opționale pneumatice. Diatermia bipolară oferă cauterizarea previzibilă a țesuturilor.

Componentele superioare asigură fiabilitatea:
Calitatea componentelor de neegalat, de la pompa peristaltică de precizie la traductorul robust de vid din oțel inoxidabil, acest dispozitiv phaco este construit pentru a rezista. Toate plăcile metalice și dispozitivele de fixare sunt din oțel inoxidabil pentru o rezistență superioară la coroziune.


Alegerea cea mai economică:

Phacos-urile MTP sunt cu mult mai mici decât cele disponibile de la alți producători. În plus, toate accesoriile sunt reutilizabile, asigurând cel mai mic cost pentru extracția cataractei.

Te duci la en-gros medicale, chirurgicale oftalmico-trisonic sistem de facoemulsificare făcut în China de la unul dintre cele mai importante sistem de taco-phacoemulsification pentru producătorii de oftalmologie și furnizori? Bine ați venit să verificați prețul cu noi.
Anchetă