Shanghai New Eyes Medical Inc

Shanghai New Eyes Medical Inc Imaging oferă o gamă largă de camere de înaltă definiție, ultra-compacte, dintr-o singură bucată și cap de la distanță 3CCD și senzor CMOS pentru aplicații 2D și 3D. Aceste camere video de înaltă performanță sunt ideale pentru a fi folosite în imagistică chirurgicală, microscopie, cercetare și dezvoltare, activități militare, industriale, științifice și de difuzare.


De asemenea, compania a introdus recent o cameră revoluționară cu chip-on-tip (COT), o cameră video ultra-mică, de 0.7 mm, de înaltă performanță, special concepută pentru aplicații endoscopice.


Shanghai New Eyes Medical Inc. este o corporatie cuprinzatoare care integreaza mai multe sectoare, cum ar fi Medical-Investment, Management, Dezvoltare Echipamente oftalmice digitale, Productie si Agentul General in jurul Chinei a produselor americane TTI Digital High Definition. Abilitățile dezvoltate de Neweyes, Fundus Camera ; Echipamente de optometrie ; Microscop oftalmic ; Slit Lamp , au câștigat Drepturile de autor ale Republicii Populare Chineze.

Vizitați http://www.eyesmed.com/ pentru mai multe informații.