Ochelari de pregătire înainte de ceea ce este Optometrie Optometrie echipamentele cele mai frecvent utilizate în procesul de

Înainte de a

Înainte de pregătirea în nostru ochelari, Optometrie este o necesitate pentru un program. Între timp, Optometrie este precisă, alte experienţe decât optometrist profesionale, echipamente de Optometrie este bun sau rău, de asemenea, a jucat un rol decisiv.


Echipament de Optometrie acum sunt multe, cel mai frecvent utilizate sunt din următoarele clase, prezint unul de unul. Astfel încât toată lumea poate înţelege, dar, de asemenea, pentru toată lumea la data elaborării de rame de ochelari, face mai uşor să se distingă unităţile de Optometrie profesionale sau nu.


1 viziune, cutie de lumină tabel: instrument pentru testarea acuităţii vizuale.

2, a verifica disc: constituit prin teste Optometrie; test-folosit pentru a detecta ochi dioptrie, mersul pe jos pentru a încerca pentru a observa şi de a testa, de asemenea, ca neutralizarea standarde.

3, lângă acuităţii vizuale diagramă: folosit pentru a detecta apropierea; şi diagramă de ochi lightbox-tip utilizate ondifferential diagnosticul de statutul de refracţie.

4, concentrându-se o lanternă: utilizate pentru a verifica ochi, ca o iluminare auxiliare; de asemenea, folosit ca observarea reflex pupilar lumina lumina şi proiecţie sursa de lumină folosind punctul reflex cornean.

5, domnitori: măsurare interpupillary distanţa; dubleaza ca ramele de ochelari cu lentile dimensiunea de instrumente de măsurare.

6, auditie: pentru testul de refracţie, încercaţi câţiva poartă găzduieşte lentilă instrumentele utilizate în acest proces;

7, şi verifica umbra oglindă: şi numit mirror retiniene; echipamentul a două specii, o proiectie lumina puncte, cum ar fi tip (numite puncte, cum ar fi verificarea umbra oglindă); o pentru trupa proiectie lumina tip (menționată trupa verifica umbra oglindă), verifica umbra oglindă de formă pentru ca tija; Professional de ochelari camera de Optometrie în trebuie să are care o, în timp ce Optometrie personalului trebuie să stăpânească acest echipament de abilităţi de operare.