Crescut cu 400-fold în 10 ani, ce şansă a noi ochii prinde?În 2015, veniturile de 164 de milioane de yuani, net profit de peste 40 de milioane de yuani, ca o companie nou piata OTC, performanţa de afaceri noi ochii nu este inferior la unele companii de A-share. Şi zece ani în urmă, când compania a fost fondată în Tongji Universitatea National University Science Park, veniturile sale anuale a fost de numai 37 de milioane.

A pornit de la soluţii digitale echipamente oftalmologice, o serie de echipamente oftalmologice sunt în sala Arată din nou ochii. Fondator şi preşedinte Dl Tang Delin a grupului de cercetare, a început compania cu aparatul de fotografiat digital fundului de ochi.

Mai mult de un deceniu în urmă, când camerele digitale au fost impact asupra filmului tradiţionale de comercializare, a devenit dificil pentru spitale oftalmologice pentru a oferi filmele pentru pacienţi. Martorii, ca o equipmentmaintenanceworker într-un spital oftalmic, un gand a venit la Domnul Tang: crea soluţii digital aparat de fotografiat film tradiţional fundului de ochi. O transformare de succes a fundului de ochi de fotografiat de la nondigital semnal semnal digital, nu numai făcut echipamente scumpe continua lucrul, dar asemenea, a adus un venit de 20000 RMB Mr.Tang. Cu înţelegere şi oportunitatea de afaceri, Mr.Tang a demisionat şi a început propria afacere.Dl Tang: "aceste echipamente au fost cale de a fi eliminată din spitale, care ar fi cheltuit 500 de mii pe masini digitale. Dar avem ivu nevoie de 80 de mii pentru a face maşini digitale. În acest fel, o mare cantitate de cost va fi salvat şi noi poate păstra operează maşini de teze. Şi se va salva, de asemenea, mult timp pentru medici, pentru că nu mai mult de film trebuie să fie tipărite."Înainte de 2015, toate camere fundului de ochi în spitale sunt tipul de film, 1200 de unităţi în China şi 10000 de unităţi în întreaga lume. Acum, piaţa a fundului de ochi digital aparat de fotografiat a fost dezvoltat complet.

În prezent, noi ochii, se confruntă cu o noua problema: ce să faci în continuare? Dl Tang vizează o altă maşină oftalmic — — lampa de fantă. Fantă lampă este un echipament necesar pentru examinarea oftalmologica. Înainte de a ne face digitale, există 12000 unităţi în China şi 50000 unităţi în întreaga lume. În cazul în care transformarea digitale sunt făcute de costul de 30 mii de yuani pentru fiecare unitate, dimensiunea pieţei este 1,5 de miliarde de yuani.


Ce se întâmplă după toate maşinile vechi oftalmologice s-au transformat? Sistem de înregistrare video pentru microscop chirurgical, înregistrările întreaga operaţiune, care oferă o soluţie perfectă pentru medicale conflicte. Cooperarea cu Zeiss, odată ce Zeiss vinde un microscop chirurgical, un sistem de înregistrare video din nou ochii vor fi achiziţionate împreună. Sistemul de înregistrare video nu numai utilizabil în oftalmologie, dar, de asemenea, ortopedie, neurochirurgie şi alte departamente. Ea are o piata mare, şi un preţ mult mai competitiv decat sistemele de peste mări.