O fantă lampă de examen se poate face

Ca parte a unui examen de rutină ochi. Acesta poate fi utilizat împreună cu alte proceduri care evaluează ochiului, cum ar fi oftalmoscopia, de testare viziune şi Tonometria (pentru măsurarea presiunii în ochi).

Să se uite la structurile în partea din spate a ochiului, cum ar fi nervul optic sau retinei.

Pentru a ajuta la găsi probleme în structurile în partea din faţă a ochiului. De exemplu, poate ajuta găsi probleme cum ar fi cataracta, conjunctivita, irita, sau o infectie sau un prejudiciu corneei.

Pentru a găsi şi urmări de glaucomul sau degenerescenţa maculară.

Pentru a verifica pentru un obiect străin, cum ar fi un fragment din metal, pe sau în ochi.

Pentru a găsi probleme oculare, care pot fi cauzate de alte boli, cum ar fi diabetul sau artrita reumatoida.

Pentru a verifica periodic pe probleme cum ar fi hemoragii după un prejudiciu de ochi.

Pentru a verifica periodic pe probleme cum ar fi cataracta care se formeaza din cauza chimioterapie sau de radiaţii tratamentului sau după un transplant de măduvă osoasă.


Shanghai noi ochii Medical Inc. este o corporaţie globală integrarea mai multe sectoare, cum ar fi Medical a investiţiei, Management, Digital oftalmic echipamente dezvoltarea, producţia, şi General Agent în jurul China de TTI Digital High Definition produse americane. Competenţele Neweyes dezvoltat,Fundus Camera;Echipamente de Optometrie;Oftalmic microscop;Lampă cu fantă; au câştigat drepturile de autor Peoplesand #39; s Republica China.

Mai multe informaţii despreLampă cu fantăhttp://www.eyesmed.com/slip-LAMP/