2016 DAN întâlnire, ChicagoBooth nr: 250-251


WelcometovisitShanghaiNewEyesintheupcoming2016AAOMeeting! Ourlatestophthalmicportableequipment:portabledigitalslitlamp, portablefunduscameraandotherproducts, willbeondisplayforyourexperienceandguidance!

Academiei Americane de Oftalmologie (DAN) a fost înfiinţată în 1980, acum are mai mult de 7.000 de membri. Ca worldand #39; s mai mare şi cea mai mare Conferinta Stiintifica pe oftalmologie, DAN acoperă toate problemele de Oftalmologie si specialisti. Este cel mai bun loc pentru a învăţa despre educaţie la faţa locului de la colegii din întreaga lume. Expozitie DAN este, de asemenea, worldand #39; s mai bună platformă pentru a afişa internaţionale legate de Oftalmologie produse medicale si echipamente, pentru a găsi clienţii, pentru a dezvolta noi pieţe şi pentru a promova internaţionale publicitate.

Principalele subiecte ale Conferinţei: cataractei, afecţiuni corneene şi externe, glaucom, inflamaţie intraoculară, uveita, oftalmologie, oftalmologie, oftalmologie, oftalmologie, oftalmologie, strabism, chirurgie, boli retiniene, vitros boli, reabilitare vizuale şi aşa mai departe.


Pe Display
Mâner Fundus Camera


Imagine HD si stabil de performanţă

Nonmydriatic şi largă

Utilizare uşoară şi portabil pentru a transporta

Serviciul de date mari şi diverse modul de citire

Împuşcat şi de a salva, timp real transmiterii fotografii fundului de ochi prin WIFI
Lampa de fantă Digital portabil

Înaltă definiţie andStable Image

Mărire de 10 ori şi afişare în timp real de imagini de inalta definitie, pentru precizarea judecata detaliate


Brand nou optice Systemand mare câmp de vedere

Profesional Design optic pentru fotografia anterioară vă oferă o vizualizare clare şi strălucitoare.


Utilizare uşoară şi portabilitate excelentă

Aspectul elegant cu ergonomie şi aplicarea umanizat, oferă mai practic şi mai puternic produs. Un singur buton, un HD imagine anterioara este capturat.


Independente de cercetare şi dezvoltare adaptor serie de noi ochii