Ce este un splitter cu fibră optică

Un separator de fibre optice este un dispozitiv care redistribuie caracteristicile lungimii de undă, a energiei și a polarizării în interiorul unei fibre optice la diferite fibre optice.

Sub-energia este denumită în general divizor fibră optică sau cuplaj de fibre, multiplexor de divizare cu lungime de undă sub-lungime de undă, sub-polarizare a splitterului de polarizare a fasciculului și așa mai departe.

Fiber optic splitter este semnalul optic pentru a obține șunt, combinat și distribuirea de dispozitive pasive, este WDM, fibra optica LAN, rețelele de cablu optice și unele instrumente de măsurare dispozitive optice indispensabile.


Shanghai New Eyes Medical Inc. este o corporatie cuprinzatoare care integreaza mai multe sectoare, cum ar fi Medical-Investment, Management, Echipamente digitale de dezvoltare oftalmica, productie si agentul general in jurul Chinei a produselor americane TTI Digital High Definition. Abilitățile dezvoltate de Neweyes, Fundus Camera ; Echipamente de optometrie ; Microscop oftalmic ; Slit Lamp , au câștigat Drepturile de autor ale Republicii Populare Chineze.

Mai multe informații despre Microscopul chirurgical : http://www.eyesmed.com/fundus-camera/