Examen lampă cu fantă

TheLampă cu fantăexamen foloseste un instrument care oferă o vedere mărită, tridimensionale (3-D) dintre părţi ale ochiului. În timpul examenului, medicul dumneavoastră vă puteţi uita la părţile din faţă a ochiului. Aceste piese includ acoperirea clar, exterior (corneea), obiectiv şi partea colorata (iris). Medicul poate vedea, de asemenea, partea din faţă de lichidul gros (gelul vitros) care umple spaţiul mare în mijlocul ochiului.

Lentile speciale pot fi plasate întreLampă cu fantăşi corneei (sau asupra corneei) pentru a ajuta pe medic a vedea structuri mai profunde ale ochiului. Aceste structuri includ nervului optic, retina, şi zona în cazul în care lichidul se varsă din ochi (unghiul de drenaj).

O camera poate fi ataşat laLampă cu fantăpentru a face fotografii de diferite părţi ale ochiului.


Shanghai noi ochii Medical Inc. este o corporaţie globală integrarea mai multe sectoare, cum ar fi Medical a investiţiei, Management, Digital oftalmic echipamente dezvoltarea, producţia, şi General Agent în jurul China de TTI Digital High Definition produse americane. Competenţele Neweyes dezvoltat,Fundus Camera;Echipamente de Optometrie;Oftalmic microscop;Lampă cu fantă; au câştigat drepturile de autor Peoplesand #39; s Republica China.

Mai multe informaţii despreLampă cu fantăhttp://www.eyesmed.com/slip-LAMP/digital-slit-Lamps/