Piața optică de optică are un mare potențial

Piața instrumentelor optice oftalmice poate fi segmentată pe baza tipului de dispozitive chirurgicale, a dispozitivelor de diagnosticare și a îngrijirii viziunii. Segmentele dispozitivelor chirurgicale pot fi clasificate în dispozitive de chirurgie a cataractei, dispozitive de chirurgie refractivă, dispozitive de chirurgie a glaucomului și dispozitive de chirurgie vitro-vertebrală. Segmentele dispozitivelor de diagnosticare pot fi clasificate în tonometru, lămpi cu fantă, camere de fundus, autorefractometre, keratometre, sisteme de tomografie cu coerență optică (OCT), gonioscoape, ecografie oftalmică, angiografie fluoresceină, perimetre, pahimetre, microscoape speculare, topografi corneali și altele. Segmentele de îngrijire a vederii pot fi clasificate în lentile de ochelari și lentile de contact. Medicamentele pentru refracție pot fi împărțite în continuare în laser excimer, laser YAG, laser femtosecond și microkeratome. Raportul de piață privind optica oftalmică și instrumentele poate fi clasificat în continuare în patru regiuni, și anume America de Nord, Europa, Asia-Pacific și Restul lumii.

Piața pentru optica și instrumentul oftalmologic deține un potențial imens datorită inovației tehnologice și creșterii continue a populației geriatrice. În plus, creșterea gradului de conștientizare a pacienților în ceea ce privește platformele de diagnostic eficiente, îmbunătățirea infrastructurii de asistență medicală și creșterea penetrării intervențiilor chirurgicale minime invazive sunt, de asemenea, considerate motive majore pentru creșterea opțiunii oftalmologice și a pieței instrumentelor. Piața este, de asemenea, declanșată de îmbătrânirea populației care este mai predispusă la tulburări oculare, fiind de așteptat în continuare să stimuleze creșterea acestei piețe. Cu toate acestea, costurile ridicate, încetinirea creșterii economice și problemele cu politicile de rambursare sunt câteva dintre motivele care se preconizează că vor împiedica creșterea pieței instrumentelor optice oftalmice.

Din punct de vedere geografic, America de Nord înregistrează cea mai mare parte a pieței optice și de instrumente oftalmologice, urmată de regiunea europeană. Dominanța acestor regiuni pe această piață se datorează progreselor tehnologice și prezenței oftalmologilor bine instruiți. În plus, creșterea gradului de conștientizare a populației de pacienți, îmbunătățirea infrastructurii de sănătate și creșterea prevalenței intervențiilor chirurgicale ale cataractei sunt și alte motive datorită cărora se așteaptă o creștere sănătoasă a pieței. Cu toate acestea, în viitorul apropiat, piața americană va scădea cota de piață datorită maturității pieței. Se așteaptă ca Asia-Pacific să înregistreze o creștere sănătoasă în viitorul apropiat, datorită îmbunătățirii infrastructurii de asistență medicală în regiunile din India, China, Japonia, Singapore și Vietnam. În plus, îmbătrânirea populației care este mai predispusă la tulburări oftalmologice și creșterea venitului disponibil în regiunea asiatică este, de asemenea, identificată ca un alt factor major care amplifică cererea de optică și instrument oftalmic în această regiune.


Shanghai New Eyes Medical Inc. este o corporatie cuprinzatoare care integreaza mai multe sectoare, cum ar fi Medical-Investment, Management, Echipamente digitale de dezvoltare oftalmica, productie si agentul general in jurul Chinei a produselor americane TTI Digital High Definition. Abilitățile dezvoltate de Neweyes, Fundus Camera ; Echipamente de optometrie ; Microscop oftalmic ; Slit Lamp , au câștigat Drepturile de autor ale Republicii Populare Chineze.

Mai multe informații despre Microscopul chirurgical : http://www.eyesmed.com/fundus-camera/