Flexibil şi mobil fundului de ochi imagistica

Toate într-unul cu cameră încorporată şi computer, cinci funcţii automate pentru enhanced uşurinţa de utilizare, Monitor şi indicator pentru operatorul asista, navigare stereo şi panorama fotografie, fulger de intensitate scăzută şi sunet de fotografiere liniştită.

Fiabil, detectarea şi monitorizarea tulburari retiniene este cheia pentru a asigura calitate de îngrijire şi la menţinerea viziunea pacienţilor dumneavoastră. Ca un mobilFundus Camera, este partenerul perfect de imagistica. Vă mulţumim pentru aparatul de fotografiat operaţie non-midriatic şi funcţia precisă autofocus, dilatarea ochilor nu este necesar. Puterea sa de baterie oferă flexibilitate adăugată.


Shanghai noi ochii Medical Inc. este o corporaţie globală integrarea mai multe sectoare, cum ar fi Medical a investiţiei, Management, Digital oftalmic echipamente dezvoltarea, producţia, şi General Agent în jurul China de TTI Digital High Definition produse americane. Competenţele Neweyes dezvoltat,Fundus Camera;Echipamente de Optometrie;Oftalmic microscop;Lampă cu fantă; au câştigat drepturile de autor Peoplesand #39; s Republica China.

Mai multe informaţii despreFundus Camerahttp://www.eyesmed.com/fundus-camera/