Desktop Fundus Camera

Desktop Fundus Camera
Detalii produs

Ai de gând să en-gros medicale, chirurgicale oftalmologice desktop fundului de ochi aparat de fotografiat fabricate în China la una dintre lider desktop fundus camera pentru oftalmologie producători şi furnizori? Bine ati venit pentru a verifica preţul cu noi.

TNF-505 non-midriatic fundus digitale de fotografiat integrează funcţia de fotografia fundului de ochi midriatic şi non-midriatic. În acest fel, se poate cu uşurinţă cerinţelor de serviciu zilnic de ambulatoriu pentru oftalmologie, şi, de asemenea, va fi un instrument puternic pentru screening-ul fundului de ochi cu solutie de imaginea fundului de ochi eficiente şi de înaltă calitate. Acesta oferă imagini complete fundului de ochi cu rentabilitate ridicată. Top pixeli rezoluţie, sistemul de imagine SLR şi excelent sistem optic, sunt avantajele mai mare aparat de fotografiat TNF505 fundului de ochi decât alte branduri.


Sistem extern de imagine SLR, oferă utilizatorilor cu acces uşor la fotografii de înaltă rezoluţie.

Externe SLR imaging sistem, nu numai oferă culori vii și detalii bogate, dar, de asemenea, face atât de uşor pentru a face upgrade.Top pixeli rezoluţie oferă o experienţă fantastică cu detalii.

Acesta oferă imaginile de 18 megapixeli şi excelent optic imaging sistem. În acest fel, fotografia va fi în cele din urmă clar după mărire parţială, care este vital pentru diagnosticarea leziuni minime.Integrare a fundului de ochi midriatic şi non-midriatic fotografie


Integrarea fotografia fundului de ochi midriatic şi non-midriatic, satisface pe deplin nevoia de examinarea fundului de ochi profesionale şi fundului de ochi de screening.


Interfaţă simplă şi operare uşoară

Aspectul simplu, bogat imagine asista sistemul şi să se concentreze positioning sistem cu două auxiliar buline, face operațiunea uşor accesibil pentru maini chiar verde, care nu folosesc un aparat de fotografiat fundului de ochi.Modul de fotografiere mică lanterna

Atunci când vă alegeţi modul de fotografiere a scăzut lanterna, o fotografie a fundului de ochi luminoase şi clare încă pot fi achiziţionate. În acelaşi timp, pacientul's confort poate fi garantată în o mare way.


Anchetă