Sistem digital de reforma pentru Fundus Camera

Sistem digital de reforma pentru Fundus Camera
Detalii produs

Ai de gând să en-gros medicale, chirurgicale oftalmologice reformarea sistem digital pentru fundus camera fabricate în China la una dintre lider digital sistem de reforma pentru fundus camera pentru oftalmologie producători şi furnizori? Bine ati venit pentru a verifica preţul cu noi.

Conversie digital pentru Fundus CameraCaracteristici & functii de Upgrade

1. conversie optice lentile:


Tel tehnologie de modernizarea nostru de bază este: punctul de vedere al optica conversie lentile ce conectaţi cu digital aparat de fotografiat ar trebui să fie dimensiunea exactă ca Vezi field. Fără aberaţiilor cromatice,înaltă definiţie imaging prelucrare.

We proiectat 6 seturi de multi-piese Gauss tip optica conversie lentilă (de acum, upgradet la 8 seturi), combinate cu 10 de milioane de pixeli Digital aparat de fotografiat, oferind toate avantajele de imagine perfectă a fundului de ochi cu adaos de vizualizare simultană şi disponibilitate instantanee de imagini de înregistrare.


2. metoda şi scopul de upgrade

Pentru a face digital, doar ataşaţi un adaptor de conversie optică Original Fundus camera, nici o modificare sau modificare. Film aparat de fotografiat rămâne disponibil în utilizare. Undupa modernizate, de înaltă definiţie imagings cromatice sunt disponibile direct prin original oculare, calitatea imagings a prins cu sau chiar a depăşit actualizate digital-gata fonduri de aparat de fotografiat.


3. funcţia de îmbinare a imaginilor


Digital Imaging System se integrează perfect das final în calitatea imaginii, diagnosticare versatilitatea şi abilitatea de a face upgrade la tehnologiile viitoare. Functii multiple imagini suprapuse, îmbinare şi grafică oferi utilizatorului o gamă mai largă de instrumente de diagnosticare.

4. sistemul de depunere şi de gestionare a Datebase


a. stabili baza de date pentru pacientul, astfel diagnostica, statistică integrare, management de sortare, ţine o evidenţă permanentă.

b. digital Patten cardul pentru pacient, usor de raport.

c. baza de date pentru pacient, inteligent de căutare pentru imagini.

d. informaţii imprimanta, spate, tine evidenta CD.

e. Video de înregistrare, depozit, re-Joaca

f. prelucrare imagistica, mărire, imprimanta.

5. imaging progresează:

a. excelent digital imagine sistem de prelucrare obiectiv furnizarea diagnostica pentru clinica.

b. imagine nelimitat manify funcţia, face posibilă verificarea de boala mai bune.

c. ce abordare diagnostică alăturate, între diferite de pacienţi, sau perioade diferite pentru un singur pacient.

d. retinei imagine măsurarea, calcularea sunt disponibile, luminozitatea şi contrastul sunt impletit; semn modificărilor patologice sunt disponibile.

e. Imaging, pagina de transfer între captare imagine camera, camera cu Laser şi cameră de exploatare sincron.

f. uşor pentru a imprima şi ţine o evidenţă permanentă şi transmite spre o clinica de Oftalmologie.

-înălţime: 150%; font - size: 16px; mso-font-spaţierea selectivă a caracterelor: 1px; "> excelent digital imagine proces sistem obiectiv furnizarea diagnostica pentru clinica.

Anchetă